Destinatie:
- birouri, covorase, pardoseli, lifturi, manere, mobilier, etc. - mobila de bucatarie, rafturi, mese, case de marcat, vesela, frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, suprafete care intra in contact cu alimentele; - echipamente gastronomice; - suprafete sanitare; - interiorul vehiculelor.
Instructiuni De Folosire:
Concentraţiile sunt recomandate la temperatura de 20°C: Se aplică prin pulverizare, se spală suprafaţa apoi se şterge cu o cârpă uscată. În cazul suprafeţelor care au contact direct cu produsele alimentare - se clăteşte cu apă potabilă şi şterge cu o cârpă uscată.
- dezinfecţie bactericidă (antimicrobiană): concentraţie de 2% (200 ml / 10L de apă), timpul de acţiune este de 5 minute;
- dezinfecţie fungicidă: concentraţie de 2% (200 ml / 10L de apă), timpul de acţiune este de 15 minute;